Eigenaars werven in Gent: help je mee?

Met meer dan 400 auto’s en 5000 leden is Dégage meer dan goed op weg in Gent. En toch: Dégage wil in 2023 meer eigenaars die instappen met hun auto.

Waarom? 5000 leden, dat is écht veel. Ook de huidige eigenaars voelen dit. Af en toe beslist een eigenaar om zijn auto weg te doen, om gebruiker te worden of verandert zijn of haar situatie. We willen onze leden blijven betaalbare mobiliteit aanbieden én onze eigenaars een aangename deelervaring. En daarom hebben we dus meer deelauto’s nodig. En het kan niet anders dan dat we hiervoor beroep doen op onze leden, want voor hen doen we het. 🙂

Om hierin te kunnen slagen, zoeken we leden die nét dat tikkeltje meer willen doen. We zoeken:

  • leden die hun eigen netwerk/vereniging willen aanspreken om te kijken wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn (via mailtje, een belletje)
  • leden die op locatie Dégage willen voorstellen aan potentiële eigenaars (kort en bondig, op je eigen, enthousiaste manier)
  • leden die graag voorstellingsmomenten organiseren (de praktische kant)
  • leden die vragen van potentiële eigenaars willen beantwoorden (bij voorkeur fysiek, als een mini-ontmoetingsmoment)
  • eigenaars die infosessiegever willen worden voor eigenaars (ja, die heuse instapsessies)

Het leuke, we proberen het zo wijkgericht mogelijk aan te pakken. Wil je graag wat meer mensen in je wijk leren kennen? Dan is dit je kans! Iets voor jou? Mail naar tina@degage.be.

Maar natuurlijk: ELK LID kan een bijdrage leveren, ook zonder engagement. De meeste eigenaars komen bij Dégage terecht via mond-aan-mond. En wat leuk, iedereen kan dat. Maak eens een praatje met je buur waarvan de auto steeds voor je deur stilstaat. Als elk lid 4 mensen zou aanspreken, zou dat niet fantastisch zijn? Binnenkort ondersteunen we je hierin met (promo)materiaal om dit goed aan te pakken. We houden je op de hoogte!