Fiets-eigenaar

Heb je een bakfiets, plooifiets, tandem, … die je te weinig gebruikt? Dan is je fiets delen een goed idee!

Dégage ondersteunt eigenaars van A tot Z. Je wordt ontzorgd in administratie, afrekening van de ritten, contract en afspraken, … Bovendien kan je beroep doen op de vele voordelen van Dégage.

Je eerste uitleenbeurt zal zeker wennen zijn. Je tweede ook, maar al iets minder. Voor je het weet vind je het vrij normaal dat een andere persoon met je fiets rijdt. We zetten hieronder alles op een rijtje wat je moet weten vooraleer te beginnen met delen.

Voordelen

De fietsrit

Wat bij … ?

Aan de slag

Het delen van de Yuba is voor mij voordelig. Ik kan een aantal kosten zoals de verzekering en onderhoud recupereren afhankelijk van hoe vaak de fiets gebruikt wordt.

Pieter
Eigenaar van Boda Boda

Ik gebruik mijn elektrische plooifiets als ik op stap ga met de trein. Ik klap het stuur in en hij gaat de trein op. Op mijn bestemming aangekomen, zorgt deze fiets ervoor dat ik heel wat kan bezichtigen op korte tijd. Perfect voor een citytrip!

Marleen
Eigenaar Veloci elektrische plooifiets
Via Dégage Fietsdelen kan ik mijn fiets meer laten rijden. Sinds mijn kinderen wat te zwaar zijn geworden voor een bakfiets, gebruiken we die alleen nog voor boodschappen. (fotocredits De Standaard @DVH)
Benjamin
Eigenaar van een bakfiets