Oproep: geef je ideeën rond artificiële intelligentie

Dégage kijkt steeds naar te toekomst en we willen onze werking, het gebruiksgemak, de tevredenheid van de leden, maar maar ook onze impact op de buurt steeds verbeteren. Dagelijks verwerken we veel gegevens die noodzakelijk zijn voor onze werking, maar valt er misschien nog iets algemeen uit te leren, of ontbreekt er iets dat ons inzicht kan vergroten? Over knelpunten of over de impact van Dégage op onze mobiliteit, mobiliteitsbeleving, klimaat en milieu? Of misschien over iets helemaal anders…

Vlaanderen lanceert een project rond artificiële intellegentie, amai.vlaanderen, waarbij jij al je vragen, leuke ideeën en voorstellen die toepasselijk zijn op Dégage kan voorleggen aan experts van artificiële intelligentie. Je hoeft zeker geen techneut te zijn!

Heb je zo’n ideeën? Deel ze gerust met ons op info@degage.be en dien ze gerust in op amai.vlaanderen, waar je ook al enkele voorbeelden kunt vinden. Of ben je toevallig een krak op AI vlak en wil je meewerken met onze werkgroep data om de ideeën van anderen te vergaren en verfijnen? Laat je dan horen via info@degage.be!