Vrijwilliger gezocht: Activiteiten opzetten voor en door vrijwilligers

Je werkt dus ook een beetje voor jezelf 🙂

Dégage is een groeiende organisatie van en door leden en vrijwilligers. Ook de vrijwilligerswerking neemt dus steeds grotere proporties aan. We willen onze vrijwilligers goed ondersteunen, ontmoetingskansen bieden, opleidingen voorzien, leuke activiteiten opzetten…. Spreekt het jou aan hieraan mee te werken: laat het ons weten!

Je hoeft niet alles op te nemen. Misschien heb je wel ervaring in opleiding opzetten en wil je meewerken aan het opzetten van een opleidingstraject voor vrijwilligers, of je bent op het werk dé persoon die de teambuildings en after work party’s organiseert: deze skills kun je ongetwijfeld aanscherpen binnen Dégage.

Tijd en frequentie

In een verkennend gesprek geef je aan wat voor jou haalbaar is. Je hoeft niet in te stappen in de werkgroep vrijwilligers (structureel overleg) maar dit is uiteraard een optie. We vragen wel een engagement van opdracht: je geeft aan wat jouw interesses zijn en wat voor jou haalbaar is en op basis hiervan gaan we een wederzijds engagement aan.

Ondersteuning

Binnen Dégage krijg je één aanspreekpunt waarbij je steeds terecht kan. Deze persoon introduceert je binnen de organisatie en bij andere vrijwilligers. 

Daarnaast is de werkgroep vrijwilligers jou contact voor al jouw ideeën en vragen. Samen met deze groep kun je jouw engagement op maat vormgeven en waarmaken.

Wij bieden ook

  • terugbetaling verplaatsingskosten
  • Verzekering BA 
  • Leuk contact met gelijkgezinden
  • Jaarlijks fun-moment met alle andere vrijwilligers binnen Dégage!
  • Je werkt constructief mee aan ons project om mobiliteit democratisch en toegankelijk te maken
  • Ook interesse in een andere taak binnen Dégage? Verder engagement is mogelijk!

Goesting?

Laat het ons weten via info@degage.be

Benieuwd naar de andere mogelijkheden binnen Dégage? Check onze vrijwilligerspagina !